top of page

Qui som

QUI SOM

A l'Abast Teatre, és l'evolució, el creixement en definitiva de la companyia de pallassos Bitxicleta, que va ser fundada l'any 2002 per en Manel Capellades i l'Eva Parets i que, des de llavors, no ha parat de fer kilòmetres ininterrompudament, realitzant més de 1200 actuacions per places, escoles, centres cívics i teatres de Catalunya.

Ara, sota el paraigües d' A l'Abast Teatre, els seus components, volem posar també a disposició de les persones que ho desitgin tota l'experiència que hem anat acumulant durant gairebé 15 anys, no només en el món dels pallassos, sinó en molts d'altres camps en els que sempre hem estat vinculats, tals com l'animació, el teatre infantil, teatre per adults i social, la formació teatral en diferents disciplines per tota mena de públics i edats i el teatre en la resolució del conflicte o en la formació empresarial.

A l'Abast Teatre neix fonamentalment amb la voluntat de dur a terme els projectes amb seriositat i amb les ganes que les persones a qui van destinats els gaudeixin al màxim i, sobretot, de realitzar-los de la manera que a nosaltres també ens agradaria que fossin fets. Per això un aspecte molt important dins la nostra manera de fer és esbrinar quines són les característiques del lloc on anem a actuar o desenvolupar alguna de les nostres accions, per poder-nos-hi adaptar el màxim possible.

Actualment els components d' A l'Abast Teatre som: Manel Capellades, Mireia Vila i Marisol Casas, així com altres col·laboradors que també treballen amb nosaltres de manera regular.

Gràcies per visitar la nostra web, ens veiem aviat!

bottom of page