top of page

Escuma

Ball d'escuma

Espectacle d'animació per a tota la família. Escuma, aigua i música a discreció perquè tothom s'ho passi d'allò més bé, amb un divertit, dinàmic i esbojarrat ball d'escuma.

Ballarem amb les cançons més festives del moment i de sempre, no hi faltaran coreografies, trens... tot, sota un potent raig d'escuma i ben remullat amb aigua. També hi haurà sorpreses: pluja de bombolles de sabó, globus gegants i ens farem tota mena de formes amb l'escuma: barbes, perruques, boles de gelat, panxes...

Escuma blanca i de quatre colors: vermell, blau, groc i verd.

El nostre canó i escumogen  estan homologats i segueixen tota la normativa establerta per la UE.

També disposem d'assegurança de protecció civil.

Descarrega't fitxa tècnica.  

Galeria fotogràfica

Pallassades + Escuma

Espectacle per tota la família. Ideal per passar una agradable i divertida tarda o matí, ja que combina dos formats en un. Un show de pallassos i animació i un ball d'escuma.

A la primera part riurem i entrarem a la dinàmica dels gags dels pallassos "Bitxi" i "Cleta" i l'acabarem ballant per entrar a la segona part del show, un esbojarrat ball d'escuma, on no hi faltarà de res: música, aigua i sobretot escuma blanca i de colors, bombolles de sabó, globus gegants i més sorpreses.

Espectacle disponible en format d'un sol pallasso o parella de pallassos.

El nostre canó i escumogen, estan homologats i segueixen tota la normativa establerta per la UE. També disposem d'assegurança de protecció civil.

Descarrega't fitxa tècnica.

bottom of page